Tag: build

Si të bëni build dhe box fight në Fortnite
Të mjeshtërosh disa aftësi bazike në Fortnite nuk është detyre e lehtë, mbi të gjitha kur vjen puna te building dhe box fighting. Në këtë guidë do të fokusohemi në disa nga gjërat që duhet të kini parasysh, nëse doni…