Dr Lupo do të mbajë një stream bamirësie Build Against Cancer
Dr Lupo njihet si content creator-i më bamirës në Twitch. Së fundmi ai njoftoi vendin dhe kohën e stream-it të tij: "Build Against Cancer", që do të ndihmojë St. Jude Children’s Research Hospital. Ky vit shënën eventin e tretë të…