Tag: bugsnax

Xbox Game Pass shton disa lojëra të cilat nuk duhet t’i humbisni
Xbox Game Pass është një ndër ato abonime që iu ofrojnë një larmishmëri lojërash të ndryshme me një kosto goxha të vogël. Dhe tashmë ky abonim po shton tashmë disa lojëra të reja në katalogun e saj. Loja e parë…
Kjo është ajo që duhet të dini për lojën e parë falas të PS5
Bugsnax ju çon në një botë të çuditshme ku jetojnë insekte të krijuara nga ushqime të ndryshme. Ju jeni një gazetar që beson në ekzistencën e kësaj pas një videoje që ju dërgohet nga Liz, për t'u nisur më pas…
Këto do të jenë lojërat falas për Dhjetorin në PlayStation
Seti i parë i lojërave falas për epokën e PS5 po vjen Worms Rumble, Just Cause 4 dhe Rocket Arena janë lojërat falas të Dhjetorit me PlayStation Plus, njoftoi Sony. Të treja lojërat do të jenë në dispozicion si në…