Tag: buggy

Bëhet leak chapter 1056 i One Piece
Kapitulli 1056 i One Piece ka pushtuar mediat sociale. Kapitulli i ardhshëm tashmë është zbuluar në Twitter, duke përfshirë @Redon dhe @Etenbody. Bounty i Buggy-t ende nuk është zbuluar pavarësisht statusit të tij Yonko. Me këtë në mëndje, One Piece…