Bugatti Legendary vijnë në The Crew 2 të Ubisoft
Ubisoft njoftoi se Elite Bundle e gjashtë për The Crew 2 do të jetë në dispozicion për shkarkim dhe përmban dy nga automjetet më prestigjioze Bugatti në histori: La Voiture Noire (2019) dhe Atlantic Type 57V SC (1936). Ndërsa e…
Makina më e shtrenjtë në botë është blerë nga Cristiano Ronaldo
Legjenda e futbollit, Cristiano Ronaldo është i famshëm për koleksionin e tij të super-makinave, por blerja e tij e fundit mund të jetë më impresivja I freskët nga festimi i titullit të nëntë të Juventusit në Serie A me radhë,…