Epic Games zbulon bug fixes që do të vijnë në update v14.30 të Fortnite
Epic Games ka zbuluar disa bug fixes që do të vijnë në update-in e ardhshëm të Fortnite dhe disa probleme të vogla që duket se do të rregullohen së shpejti. Shumë probleme janë etiketuar si 'Të rregulluara në update-in e…
Patch i ri në Marvel’s Avengers rregullon mbi 1000 bugs dhe glitches
Shumë ndryshime dhe rregullime vijnë gjatë këtij patch Patch i parë për Marvel’s Avengers është online dhe ka sjellë rregullime për çdo bugs dhe glitches të madh ose të vogël. Ky patch i quajtur V1.3.0 është online në çdo platformë…
PUBG Mobile rregulon bugs dhe ul volumin e Angry Birds
Pas lançimit të update 0.16.0 javën e shkuar në PUBG Mobile, një patch i fokusuar vetëm në rregullimet e bugs erdhi në lojë. Kjo u njoftua nga PUBG Corp. Ajo që komuniteti mezi ishte duke pritur ishte ndreqja e Angry…