Tag: buffs

Disa buffs të papritur vijnë në Rainbow Six Siege
Gridlock, Oryx, Fuze, Nomad marrin një buff të papritur Ubisoft na ka surprizuar kohët e fundit me shumë ndryshime që ka berë në Rainbow Six Siege dhe që ka në plan të sjellë. Kohët e fundit ka nxjerr njoftime për…