Tag: buckkerz

Ky streamer fshin Twitch pasi një klip ku i bërtet fëmijës bëhet viral
Një streamer i Madden në Twitch ka fshirë të gjithë mediat e tij sociale, pasi një klip shqetsues, që tregonte atë duke i bërtitur një fëmije, u bë viral. Në datë 21 janar, klipi i streamerit ‘buckkerz’, doli online dhe…