Tag: bubble

Anime e Netflix Bubble sjell një trailer të ri
Netflix ka sjellë një trailer të ri për filmin më të ri anime i cili do të vijë në fund të muajit. Dhe bashkë me këtë trailer na sjell disa detaje të reja. Filmi më i ri anime që do…
Përditësimi i Fortnite zbulonë mundësinë e një automjeti ajror të ri të emërtuar “Bumble”
A është një zog apo një avion? Do të zbulojmë së shpejti. Një mënyrë e re e transportit mund të jetë duke ardhur së shpejti në Fortnite: Battle Royale. Game file-t e shtuara nga v6.22 përditësojnë informacionin se një mjet…