Tag: bubble anime

Anime e Netflix Bubble sjell një trailer të ri
Netflix ka sjellë një trailer të ri për filmin më të ri anime i cili do të vijë në fund të muajit. Dhe bashkë me këtë trailer na sjell disa detaje të reja. Filmi më i ri anime që do…