Tag: BTS

Një copë pule që ngjan me Among Us u shit për $50,000 në eBay
Një copë pule e McDonald's konkretisht, nga një vakt i kombinuar BTS, që është formuar si një personazh i ekuipazhit nga loja hit me multiplayer Among Us është aktualisht në eBay, dhe ofertat kanë kaluar 50,000 dollarë. 153 oferta janë…
BTS thyen rekordin e tyre për shikimet brenda 24 orësh
BTS me sa duket është e vendosur të mbajë rekordet e saj në YouTube. Variety raporton se grupi K-pop theu rekordin e vet për më shumë shikime në YouTube brenda 24 orësh, duke grumbulluar 113 milion për videoklipin e tyre…