Tag: browser

Si të aktivizoni Enhanced Safe Browsing në Google Chrome | GUIDE
Shqetësimet për privatësinë dhe sigurinë në internet janë rritur në mënyrë eksponenciale gjatë viteve të fundit, dhe kompanitë janë shqetësuar gjithnjë e më shumë me ofrimin e veçorive dhe shërbimeve që sigurojnë privatësinë në internet. Shumica e browser-ave vijnë me…
Ndryshimet e ardhshme të Chrome nuk do të lejojnë ad blockers
Në një postim të fundit në blog, Chrome extensions dhe menaxheri i web store David Li njoftuan se extensions në browserin e Google të ndërtuar duke përdorur specifikimet Manifest V2 nuk do të pranohen më në web store që nga…
Microsoft Edge bëhet browser-i i dytë më i përdorur
U deshën vetëm pak muaj që Edge të kalonte Firefox Tentativa e Microsoft për të krijuar një browser të bazuar në Chromium si Edge duket se ka qënë e suksesshme, të paktën në aspektin afatshkurtër. Sipas një raporti, Edge është…
Tashmë mund të luani Diablo në Browser-in tuaj
Është versioni shareware i lojës, por nëse e keni origjinalin, mund të keni akses në të gjithën. Sado që është raportuar se Diablo 4 ju është treguar një pjese të punonjësve të Blizzard, nuk është aspak e qartë për pubikun…