Dikush ka miksuar Among Us dhe Brooklyn Nine-Nine
Dikush ka gjetur një mënyrë për të sjellë së bashku Among Us dhe Brooklyn Nine-Nine. Përdoruesi i Reddit Isayyuh bëri pikërisht këtë duke rikrijuar një nga skenat më të mira të serialit me animimet e Among Us. Skena është e…