BrookeAB bëhet streamer-ja e dytë femër që i bashkohet 100 Thieves
100 Thieves i uroi mirëpritjen BrookeAB në Twitter dhe YouTube. Organizata e esports 100 Thieves njoftoi se Brooke AB, një streamer-e e famshme në Twitch, do i bashkohet organizatës. BrookeAB ka bërë stream në Twitch afërsisht për një vit dhe…