Faker mundet nga disa lojtarë Bronze në një lojë ranked në LoL
Kjo ndodhi gjatë stream-it të Rick Fox për bamirësi Ai është një kampion i trefishtë në Worlds, pjesë e Hall of Fame të esports dhe mbase lojtari më i mirë ndonjëherë i League of Legends, po as vetë Lee ‘Faker’…