fbpx

Tag: broken fang

Shenja në Broken Fang tregojnë se Mirage ka marrë një update.
Broken Fang pothuajse ka mbaruar dhe duket se ka lënë të dhëna për kapitullin tjetër Counter-Strike: Global Offensive. CS:GO i ka qejf vezët e Pashkëve. Nga shumë kode QR të lojës te kameja e Portalit në Blacksite, Valve duket se…
Premier i Broken Fang CS:GO është tashmë free për të gjithë lojtarët
Counter-Strike: Global Offensive - Operation Broken Fang përfundon së shpejti, por para kësaj Valve po u jep të gjitha lojërave të FPS një shans për të dërguar ‘op’ me stil. Zhvilluesi ka njoftuar se tani është zhbllokuar mënyra Premier e…
Si të përfundoni misionet e CS:GO Broken Fang Week 2
Java e dytë e sfidave për operacionin Broken Fang është zvogëluar nga shtatë në pesë. Ndërsa kjo është e këndshme në disa aspekte, do t'ju duhet të luani në katër rradhë të ndryshme nëse doni t'i mbaroni të gjitha... Ju…
Operation i fundit, i CS:GO, Broken Fang është live tani
Komuniteti i CS:GO u zgjua nga gjumi sot për të zbuluar se Valve i kishte sjellë një dhuratë të hershme para festave, duke u dhënë sjellë Broken Fang. Operacioni i 10-të CS:GO, është këtu. Ai madje vjen me një trailer…