Tag: Bridgerton

Netflix së shpejti do të jetë falas për disa përdorues të Android
Netflix ka nisur një plan abonimi plotësisht falas për përdoruesit Android, duke lejuar shikuesit të shijojnë Bridgerton, Call the Mamia dhe Narcos pa një abonim ose reklama. Rreth një e katërta e përmbajtjes së tij do të jetë në dispozicion…