Legjendat e WWE i bashkohen WWE 2K Battlegrounds
Ric Flair, Bret Hart, Roddy Piper, Diesel dhe Razor Ramon bashkohen me update-tin e tretë të lojës 2K njoftoi sot se 'Hall of Famers' e WWE, Ric Flair, Bret Hart, Roddy Piper, Diesel dhe Razor Ramon do të bashkohen në…