Tag: Breeze

Yoru u bë ‘disable’ në VALORANT, Riot po zgjidh një problem me të
Sot është një ditë e trishtuar për fansat e Yoru. Riot e ka çaktivizuar Yoru në VALORANT, sipas një njoftimi të statusit të gjetur në klientin e lojës. I vetmi informacion që ofron mesazhi është se Riot po punon për…
Këta janë 3 agjentët më të mirë të Valorant që duhet të merrni në Breeze
Harta e gjashtë Valorant është një argëtim i plotë, më e gjallë se hartat e tjera që zakonisht janë të zymta dhe në thelb kanë një gamë ngjyrash të bëra tërësisht prej gri dhe kafe. Vendndodhja e re është krejtësisht…