Tag: breach

Valorant konfirmon ndryshimet për disa agjentë
Një zhvillues i Valorant ka konfirmuar që studioja po kërkon të bëjë ndryshime në Cypher, Breach, Killjoy dhe Brimstone që mund të vijnë në Patch 1.11 dhe më gjerë Projektuesi i lojës Valorant, Max ‘Orcane’ Grossman i tha Hitscan se…
Top 3 agjentët që dominojnë në Icebox VALORANT
Harta e re do të mund të luhet nga të gjithë lojtarët e Valorant më 13 tetor. Sigurohuni që të visheni mirë dhe të merrni dicka te nxehtë me vete sepse harta e re në Valorant po vjen. Harta me…
Riot do të ndryshojë Viper, Breach dhe Sage në Valorant
Morello ka folur për ndryshimet që pritet të vijnë në të ardhmen në Valorant Duke marrë parasysh se sa të rëndësishëm janë agjentët që zgjedh në Valorant, Riot ende po përpiqet të arrijë balancën në lojë. Për këtë arsye, shumë…
Update i fundit i CS:GO sjell ndryshime në Breach
Megjithatë, ky update nuk bën asgjë për Krieg Update i fundit i CS:GO sjell ndryshime të shumta në hartën Breach, por nuk bën asgjë për ankesat e lojtarëve rreth SG 553. E referuar shpesh si Krieg, SG 553 ka marrë…
Workout hiqet nga CS:GO matchmaking, shtohen dy harta të reja
Hartat quhen Breach dhe Seaside Update i fundit i CS:GO është vërtet i rëndësishëm. Ky update ka sjellë ndryshime të shumta për sa i përket hartave të lojës, të cilat kanë pësuar ndryshime drastike. Nuk ka pasur asnjë ndryshim për…