Tag: brawlhalla

Avatar vjen me një crossover të madh në Brawlhalla
Pas crossover të fundit me Assassin’s Creed, Brawlhalla na prezanton me një crossover komplet të ri. Crossover i kësaj radhe vjen me serinë e famshme të animuar, Avatar: The Last Airbender, dhe që sjell karaktere të reja dhe më shumë.…
Brawlhalla shton karaktere të Castlevania në lojë
Bashkëpunimi mes Brawlhalla dhe Castlevania vjen në 19 Tetor Ubisoft zbuloi bashkëpunimin tjetër të madh të planifikuar për lojën e tyre, Brawlhalla gjatë Ubisoft Forward më të fundit. Sipas kompanisë, disa personazhe nga Castlevania do të vijnë në lojë si…
Brawlhalla sjell një crossover tjetër me Street Fighter
Dhalsim, Sakura, Ken, M. Bison dhe Luke i Street Fighter janë gati për t'iu bashkuar përleshjes - ja një vështrim i detajuar se çfarë të presësh nga secili prej këtyre personazheve të rinj: Dhalsim – Crossover për Rayman – I…
Mbretëresha e zanave vjen në Brawlhalla
Lufta në Brawlhalla është gati për të patur një luftë mbretërore. Kjo për shkak se Mbretëresha e Zanave Arcadia po i bashkohet luftës. Ajo mbërrin në Valhalla duke sjellë shtizën e saj dhe brumbullin e saj të madh të luftës…
Brawlhalla merr një crossover me G.I. JOE
Brawlhalla bëhet gati me një tjetër crossover, me Snake Eyes dhe Storm Shadow nga G.I. JOE që i bashkohen betejës të mërkurën më 23 shkurt. Ninxhat dinamike të G.I. JOE dhe Cobra do të shtohen në lojën luftarake të Ubisoft…
Brawlhalla sjell Ryu dhe Chun-Li me Street Fighter crossover
Një tjetër crossover vjen në Brawlhalla, një lojë luftarake platformer falas, e cila tashmë ka parë një numër të madh crossover. Loja e ngjashme me Super Smash Bros ka një bazë mjaft të përkushtuar fansash, të kompletuar me një komunitet…
Brawhlhalla sjell një karakter të ri të quajtur Munin
Ubisoft sot ka sjellë një karakter të ri në lojën e saj fighter Brawlhalla dhe karakteri i ri quhet Munin. Munin është karakteri më i ri në lojë i cili pavarësisht se nuk do të kryej shumë dëme, është me…
10 lojërat më të mira falas në Steam
Lojërat më të mira falas të Steam janë mjaft të lehta për tu gjetur. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të hapni Steam, të gjeni menunë Kategory dhe të klikoni Free to play. Kjo do t'ju japë një…
8 lojëra falas për PC në 2021 | ku mund t’i gjeni ato
Jemi akoma në valën e pandemisë dhe me plot vende të cilat janë akoma nën masat e karantinës, ndoshta edhe ju po e gjeni veten duke kaluar më shumë kohë në shtëpi. Pse të mos e shfrytëzojmë rastin të provojmë…
Brawlhalla merr një legjendë të re me Reno The Bounty Hunter
Ubisoft shtoi një legjendë krejt të re në Brawlhalla sot pasi lojtarët tani mund të merren me legjendarin bounty hunter, Reno. Legjenda e fundit është një gjahtar four-armed bug-looking, i cili ka një shok të vogël robot dhe pretendon të…