Tag: brawlhalla update

Avatar vjen me një crossover të madh në Brawlhalla
Pas crossover të fundit me Assassin’s Creed, Brawlhalla na prezanton me një crossover komplet të ri. Crossover i kësaj radhe vjen me serinë e famshme të animuar, Avatar: The Last Airbender, dhe që sjell karaktere të reja dhe më shumë.…
Brawlhalla sjell një crossover tjetër me Street Fighter
Dhalsim, Sakura, Ken, M. Bison dhe Luke i Street Fighter janë gati për t'iu bashkuar përleshjes - ja një vështrim i detajuar se çfarë të presësh nga secili prej këtyre personazheve të rinj: Dhalsim – Crossover për Rayman – I…
Mbretëresha e zanave vjen në Brawlhalla
Lufta në Brawlhalla është gati për të patur një luftë mbretërore. Kjo për shkak se Mbretëresha e Zanave Arcadia po i bashkohet luftës. Ajo mbërrin në Valhalla duke sjellë shtizën e saj dhe brumbullin e saj të madh të luftës…