Brawl Stars sjell 2 brawlers të rinj, skins dhe shpërblime falas
Një nga brawlers do të jetë falas për të gjithë gjatë Brawlidays Brawlidays janë këtu në Brawl Stars dhe kanë sjellë shumë gjëra në lojën mobile. Në një episod të ri të Brawl Talk, drejtuesi i lojës dhe menaxheri i…
Episodi ‘Welcome to Starr Park’ i Brawl Stars, bëhet Brawl Talk më i ndjekur
Është parë mbi 26 milion herë brenda vetëm katër ditësh Brawl Talk i fundit i Brawl Stars, i titulluar "Welcome to Starr Park", është bërë episodi më i shikuar i talk show-t të Supercell. Premiera u prezantua më 7 Shtator…
Përditësoni Brawl Stars për të marrë Brawl Pass dhe shumë përfitime shtesë
Episodi i fundit i Brawl Stars, Brawl Talk u lëshua sot dhe zbuloi veçorinë e ardhshme në lojë. Update-ti do të shtojë brawl pass, një brawler të ri dhe skins në lojë. Këtu janë të gjitha veçoritë e ardhshme të…
Brawl Talk i fundit i Brawl Stars kap 9 milion shikime brenda 24 orësh
Videoja është në seksionin Trending në të paktën 11 shtete Episodi i fundit Brawl Talk i Brawl Stars, i cili zbuloi një seri veçorish të ardhshme tërheqëse në lojë, ka thyer rekorde në YouTube. Videoja përshkoi 9 milion shikime brenda…