Përditësoni Brawl Stars për të marrë Brawl Pass dhe shumë përfitime shtesë
Episodi i fundit i Brawl Stars, Brawl Talk u lëshua sot dhe zbuloi veçorinë e ardhshme në lojë. Update-ti do të shtojë brawl pass, një brawler të ri dhe skins në lojë. Këtu janë të gjitha veçoritë e ardhshme të…