Ninja firmoset nga e njejta agjensi talentesh si Brad Pitt dhe Ariana Grande
Tyler Ninja Blevins vazhdon të marrë hapa që e bëjnë emrin e tij edhe më të njohur në industrinë e gaming. Së fundmi ai ka firmosur një kontratë me një nga agjensitë më të mëdha të talentit në Hollywood. Pavarësisht…