Tag: boxes

Si të luani CS:GO dhe të fitoni para
Çdo lojë e madhe ka një ndjekje të fortë. Counter-Strike nuk është ndryshe, dhe një pjesë e kësaj është sepse loja ka një treg shumë të madh. Shitja dhe blerja e skins të armëve dhe dorezave, stickers dhe kutitë i…