Riot flet për buff-in e bot lane në League of Legends
Këto janë ndryshimet e para të planifikuara për ADC në lojë Pas disa testimeve nga Riot Games, zhvilluesit e League of Legends folën për ndryshimet që pritet të vijnë për ADC, të cilat kanë si qëllim ta bëjnë bot lane…
ADC do të bëhen buff dhe mid laners do të bëhen nerf në LoL
Pas ndryshimeve të Top dhe Jungle, Riot do të sjellë të tjera ndryshime në balancën e League of Legends Pasi bënë ndryshime të mëdha në top dhe jungle në League of Legends, dizenjuesi i gameplay Mark “Scruffy” Yetter foli për…
Riot do të ndryshojë ADC meta me nerfs dhe buffs në Patch 10.8
Aphelios, Kalista dhe Senna do të bëhen nerf, ndërkohë që Xayah, Tristana dhe Ashe do të bëhen buff Disa ndryshime të mëdha do të vijnë në bot lane në League of Legends. Dizajneri i gameplay i League of Legends Mark…