Tag: borderlands 2

Një lojë e Borderlands është falas për tu marrë
Me mirësjellje të Dyqanit të Epic Games, Borderlands' Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure është falas për t'u shkarkuar deri në fillim të javës tjetër, kështu që shkoni ta merrni! Tiny Tina's Assault on Dragon Keep:…
Commander Lilith DLC i Borderlands 2, është falas në Epic Games Store
Keni një muaj për ta marrë Commander Lilith & Fight for Sanctuary ishte një expansion për Borderlands 2 i lëshuar në Qershor të 2019 si një mënyrë për të rritur ekzaltimin për lançimin e Borderlands 3. Ajo rriti maksimumin e…
Borderlands 2 merr zyrtarisht DLC e re
Gearbox ka njoftuar DLC e re të Borderlands 2 për të vënë urën lidhëse mes lojës së dytë dhe të tretë. Update-i i ri që quhet Commander Lilith & the Fight for Sanctuary, bëri leak pak më herët këtë javë…