Six Invitational 2021 do të sjell ndryshime në R6S
Ndryshime të tjera priten së shpejti në Rainbow Six Siege për ketë vit Eventi më i madh i Rainbow Six Siege, Six Invitational, do të vijë së shpejti dhe mesa duket bashkë me të do të vijnë disa ndryshime dhe…