Si të shikoni stream-in e Borat me Dr Lupo
Borat është një nga personazhet më ikonikë në botë dhe tani, gazetari nga Kazakh do të bëjë daljen e tij të parë në Twitch nesër, ku do të përballet me Dr Lupo. Borat është më shumë se një thesar kombëtar…