Tag: booyah day

Gjithçka që dimë rreth Booyah Day deri më tani
Eventi më i ri në Free Fire do të vijë më datë 25 tetor dhe do të sjellë shumë aktivitete dhe shpërblime të ndryshme Garena Free Fire është përpjekur të sjellë  herë pas herë evente të ndryshme duke e mbajtur…