fbpx
Misteri i Project ‘Bonaire’ të Rockstar thellohet më shumë
Project Bonaire i Rockstar tërhoqi interesin e të dy fansave dhe të Red Dead Redemption dhe të Bully 2. Tani duket se misteri mbi Bonaire është thelluar edhe më shumë nga çfarë mund të prisnim. Bonaire u dëgjua fillimisht në…