Tag: boks

Jake Paul dhe KSI duket sikur po përgatiten për boks
Kompania e Jake Paul iu përgjigj rivalit të gjatë të Jake, KSI duke thënë se ai ende dëshiron të ndeshet me shokun e tij YouTuber brenda ringut. Edhe pse Jake dhe Logan Paul e kanë çuar boksin në lartësi të…
Si shkoi ndeshja mes Logan Paul dhe Floyd Mayweather?
Gjatë mesnatës së ditës së sotshme u zhvillua përballje e boksit midis Floyd Mayweather i cili është një prej boksierëve më të mirë në histori dhe Logan Paul i cili është një personalitet i njohur i YouTube. Çfarë ndodhi gjatë…