Tag: Bokeh Game Studio

Loja e re e krijuesit të Silent Hill shkon përtej horrorit
Një lojë e re po vjen nga Keiichiro Toyama, drejtori i njohur për punën e tij në Silent Hill dhe seritë e Siren te Sony. Toyama ka njoftuar se po punon në një lojë të re, te studioja ideie që…