Tag: bohemia interactive

Nxitoni të merrni falas Arma: Cold War Assault
Arma është një ndër seritë më të njohura të lojërave dhe së fundmi kjo seri ka sjellë falas lojën e parë të serisë së saj, Arma: Cold War Assault. Arma: Cold War Assault është loja e parë e zhvilluesit Bohemia…
Pas shtatë vitesh arrin Arma 3 v2.0
Arma 3 e Bohemia Interactive u lançua në Steam në 2013n dhe ka vazhduar të evoluojë që nga ajo pikë. Kjo përmes update-ve të shumta, expansions dhe edhe një pushtimi alien. Këto shtatë vite në zhvillim të vazhdueshëm janë grumbulluar…
DayZ literalisht lançohet sot për PlayStation 4
Pesë vite pritje. Pra, më mirë vonë se kurrë, por sot DayZ është bërë zyrtarisht e disponueshme në konsolën e Sony, PlayStation 4. DayZ është e vendosur në një vend imagjinar të quajtur Chernarus, që supozimisht bën pjesë në Republikën…
Arma 3 është pushtuar nga alienët
Arma 3 Contact, është për kontaktin e parë me rracën aliene. Bohemia Interactive ka zbuluar një spin-off expansion për Arma 3, lojën e saj realistike first-person. I titulluat "Contact" expansion-i do i bëjë lojtarët të ndërmarrin rolin e një operatori…