Tag: boba fett

Fortnite Boba Fett Skin vjen për Krishtlindje
Një skin Fortnite Boba Fett është rrugës pikërisht në kohë për Krishtlindje, Disney dhe Epic Games e zbuluan së bashku dje. Loja Battle Royale prezantoi The Mandolorian verën e kaluar gjatë sezonit 5 të Fortnite dhe së shpejti lojtarët do…