Konfirmohet se filmi i Breaking Bad i ka mbyllur xhirimet
Hehe, por prapë asgjë nuk dihet rreth tij : ) Sipas yllit të Better Call Saul (spin-off i Breaking Bad), Bob Odenkirk, filmi i Breaking Bad i ka mbyllur xhirimet. Aktori e dha lajmin gjatë një interviste dhe u shpreh…