Tag: bnattle royale

Ubisoft po zhvillon një Third-person-shooter të quajtur Pathfinder
Tre burime kanë konfirmuar se Ubisoft është duke punuar në një  third person shooter të quajtur "Pathfinder", i cili mund të jetë një emër i koduar për projektin. Imazhet dhe videot e lojës, që janë dhënë me kërkesën e anonimitetit, tregojnë…