Tag: BMW

BMW do sjellë mikrotransaksione për veçori bazike
BMW-të janë makina luksoze që do ja vlejë çdo qindarkë në mënyrë të natyrshme, saqë do të supozoni se do të ishin të kompletuara, por do t'ju duhet të abonoheni në disa shërbime me pagesë nëse dëshironi një makinë plotësisht…
BMW ka krijuar një ‘gaming chair’
BMW do një koncept të egër lojërash, dhe edhe nëse ata kurrë nuk e shohin dritën e diellit, unë do të pranoj se jam i lumtur t'i shoh edhe ata. Designworks 'innovation studio' e makinave dikur ka punuar me Asus…