Garena Free Fire download për Android, IOS, Windows dhe MacOS
Free Fire Download: Android dhe IOS Ngjashëm me PUBG, Free Fire është një 'third-person shooter battle royale'. Loja fillon me 50 lojtarë që parashutohen në një ishull të largët dhe konkurrojnë me njëri-tjetrin për të mbijetuar deri në fund. Free…