fbpx

Tag: blueprints

Update i ri i Rust shton servera, sjell Twitch Drops dhe fshin blueprints tuaja
Pas një interesi të ri nga disa prej emrave më të mëdhenj në Twitch, Rust është gati për një 2021 masive Së pari, jini të vetëdijshëm, po humbni blueprints tuaja. Zhvilluesit janë duke hequr "blueprints në të gjithë serverat Rust"…