Tag: Bluepoint’s

Një remake i një loje të vjetër do të vijë në PS5
Rema i Bluepoint i Demon's Souls në PlayStation 5 është "jashtëzakonisht i mrekullueshëm", dhe kjo leak vetëm forcon thashethemet se Bloodborne është loja tjetër që merr një remaster. "Nëse [duhet të] them se cilën mbaj në zemrën time, kjo është…