Tag: Blue screen of Death

Windows 11 nuk do ketë më këtë ekran kur ju bën crash PC-ja
Ndryshimet e vogla të sistemeve të reja të funksionimit shpesh varrosen tiparet më të ndezura, si Auto HDR i Windows 11, aplikacionet origjinale Android, menyja START dhe një rregullim i rëndësishëm i ndërfaqes. Sidoqoftë, nuk ka të bëjë me qoshet…