Tag: blue period

Anime që duhet të shihni këtë sezon vjeshte
Sezoni i vjeshtës sapo ka hyrë dhe shumë anime të reja do të nisin së shpejti. Por lind pyetja se cilat prej tyre duhet të ndiqni. GameON ka bërë një listë me anime më interesante që mendojmë se duhet të…