PUBG do të ndryshojë muzikën e Lobby-it
PlayerUnknown’s Battlegrounds e ka si tendencë të marrë updates të vazhdueshme për platformat e ndryshme ku ajo ndodhet. Gjithsesi aspekte të tjera si menutë ose sisteme të ngjashme, nuk ndryshojnë edhe aq shpesh. Sipas një njoftimi të bërë të hënën, muzika…
PUBG pati $1 miliard fitime vitin e shkuar, pa përfshirë këtu mobile
Pikërisht në momentin që Apex Legends është në rënie, zhanra e battle royale-it e vërteton veten që vazhdon të qëndrojë në krye dhe këtë arriti ta bëjë pikërisht me PUBG. Kjo e fundit ka mbledhur $920 milion gjatë vitit 2018.…