10 gjërat që dimë për PlayStation 5
Me Sony që konfirmoi ardhjen e PS5 në fundvitin e ardhshëm, ka ende plot gjëra që janë në pikëpyetje për konsolën e gjeneratës së ardhshme. Këto janë 10 gjërat më të mëdha që dihen deri tani për PlayStation 5. 1.…
Kritika është shprehur për filmin Doom dhe rezultatet janë zhgënjyese
Ndoshta mund ta keni harruar, por Doom Eternal nuk është i vetmi lançim i ri i Doom që do të vijë së shpejti. Ka një film live-action të quajtur Doom: Annihilation dhe ai do ta ketë premierën të martën e…