Tag: bloomberg

Netflix mund të fillojë të sjellë videolojëra
Sipas një raporti nga Bloomberg, Netflix po kërkon të futet në botën videolojërave, megjithëse mbeten mjaft pyetje dhe asgjë nuk është e sigurt në këtë fazë. Kompania ka punësuar ish-ekzekutivin e Electronic Electronic dhe Zynga Mike Verdu për të udhëhequr…
Assassin’s Creed mund të fillojë të duket si Fortnite

Loja e ardhshme në ekskluzivitetin e Assassin’s Creed të Ubisoft do të shpaloset nëpër cilësime të shumta historike dhe do të marrë përditësime të vazhdueshme, sipas një raporti nga Bloomberg.

A mund të lançohet Nintendo Switch 2?!
Pavarësisht prej lançimit të PS5 dhe Xbox Series X, që zotërojnë teknika të fuqishme rendering dhe output grafik 4K, Switch ende po shitet mirë. Sidoqoftë, një model më i fuqishëm mund ta ndihmojë kompaninë të konkurrojë më mirë me konsolat…
Microsoft po përpiqet të blejë disa studio zhvillimi japoneze
Në një raport mbi strategjinë e Microsoft për tregun japonez, Bloomberg shprehet se kompania po përpiqet në mënyrë aktive të negociojë disa blerje, pasi ka biseduar me një numër kompanish. Sipas raportit, "disa zhvillues të lojërave me bazë në Japoni,…