Tag: bloodhound

Këto janë parametrat që PC juaj kërkon të luajë Vampire: The Masquerade – Bloodhunt
Parametrat e PC për të luajtur The Vampire: The Masquerade - Bloodhunt janë përditësuar edhe një herë. Vampire: The Masquerade - Bloodhunt është një battle royale e vendosur në mjedisin gotik -punk të White Wolf, World of Darkness, që do…
Legends më të mirë në Apex Legends Season 8
Apex Legends tani ka dyfishuar listën e legends që nga fillimi, me shtimin e Fuse që bën 16 legends gjithsej. Kjo u jep lojtarëve më shumë zgjedhje se kurrë më parë. Por, cilët janë Legends më të mirë në Apex…
Eventi The Old Ways tashmë ka nisur në Apex Legends
Nëse jeni fansa të Bloodhound, ky është eventi për ju! Evneti më i ri i Apex Legends, i quajtur The Old Ways, tashmë ka ardhur në serverat e lojës dhe lojtarët e kësaj battle royale tani mund të marrin pjesë…
Duos do të rikthehen në Apex Legends së shpejti
Ndërsa historia prekëse prapa Bloodhound u zbulua Respawn Entertainment ka zbuluar historinë interesante të Bloodhound, një nga personazhet origjinal të Apex Legends, i cili sigurisht që është mjaft i dashur nga një pjesë e madhe e komunitetit. Konkretisht, studiot publikuan…