Tag: blood of zeus

Blood of Zeus e Netflix vendoset në botën e Immortals Fenyx Rising
Duke filluar nga së fundmi, lojtarët mund të provojnë një crossover me kohë të kufizuar midis "Blood of Zeus" dhe Immortals Fenyx Rising. Lojtarët do të jenë në gjendje të vendosen në një quest me tematikë Blood of Zeus dhe…