Tag: bloober team

2 lojëra Silent Hill mesa duket janë në zhvillim
Konami, kompania prapa Silent Hill dhe Bloober Team, kompania që bëri Layers of Fear dhe The Medium, tani zyrtarisht po punojnë së bashku për të prodhuar lojëra nga "IP ekzistuese dhe të reja." Pas viteve të thashethemeve rreth një hyrje…
The Medium Review
The Medium është një lojë për një person i cili është në gjendje të jetojë në dy botë, duke përjetuar mbretëritë e të gjallëve dhe të vdekurve në të njëjtën kohë. Krijuar nga i njëjti ekip prapa adaptimit të vitit…